През последните няколко месеца вероятно сте прочели поне няколко новини за придобиващите огромна популярност платформи с изкуствен интелект, които не само могат да пишат домашните на учениците, но и да провеждат интервюта за наемане на хора на работа, без те да подозират, че въпросите са им задавани от “машина”. Chat GPT е име, което занапред ще чувате все по-често, в комбинация с други подобни услуги и платформи, които ще променят според много анализатори облика на света.

Но готов ли е бизнесът да посрещне тези предизвикателства и да се възползва от новите технологии? Какви стратегии в собствена полза по отношение на енергийната си независимост могат да разработят компаниите? Достатъчен ли е правилният енергиен мениджмънт за успешното функциониране на бизнеса и дали редом с нарастването на цените на енергийните източници и зависимостта ни към тях, енергийната ни култура ще става все по-важна и осигуряваща конкурентни предимства за индустрията и дори крайния потребител?

В четвъртото издание на RealTime Future ще говорим за енергиен мениджмънт и изкуствен интелект, новите стратегии за по-сигурно развитие на бизнеса и зеления преход като възможност за повишаване на ефективността на енергийните ресурси, необходими в бизнеса.

Благодарим Ви, че се интересувате от нашия бюлетин:

Енергиен мениджмънт и изкуствен интелект

Регистрирайте се безплатно в сайта realtimefure.bg за да получавате по е-мейл всички нови издания.

Бюлетина на realtimefure.bg се изпраща по е-мейл не повече от веднъж, а съдържанието е авторско.